Bijna alles geregeld
Door: BettyinSuriname
Blijf op de hoogte en volg Betty
20 Oktober 2010 | Nederland, IJsselstein
Dit weekend beonnen met het inrichten van deze site. De studiereis naar Suriname komt snel dichterbij en ik wordt al een beetje zenuwachtig.
De activiteitenplanning, voor 2 weken oriëntatie binnen CB-zorg, raakt al goed gevuld. Ik moet nog oppassen dat het niet overvol wordt!
Medewerkers van diverse instellingen waar CB-zorg uitgevoerd wordt, reageren erg positief op mijn verzoek mee te mogen kijken. Ik ben blij met al die enthousiaste reacties.
Groetjes, Betty
20 Oktober 2010 - 15:50
Jenny:
Goede reis, en gezond weer terug! -
20 Oktober 2010 - 15:50
Truus VdH:
Hallo Betty,
het is gelukt! Van waar toch al dat pessimisme?
Ik ga je zeker volgen via deze site tijdens jouw studiereis! Ik ben heel erg benieuwd naar al je verhalen!
En denk aan mijn advies: plan niet alles vol, ook al lijkt het nog zo aantrekkelijk. (Misschien kun je het voor elkaar krijgen om de mensen die jou graag willen ontmoeten bij elkaar te krijgen? En het zou natuurlijk heel handig zijn als een van hen dat voor jou regelt.)
Groet van Truus -
20 Oktober 2010 - 16:26
Caroline:
Hey Betty! Wat een verrassing: een studiereis naar Suriname.Ik wist het niet, maar het is werkelijk fantatisch, toch!? Heel veel succes met de laatste voorbereidingen en een uitstekende reis gewenst. Ik zal regelmatig kijken "waar jij nu bent"... Neem je nog wat leuke recepten mee? Dan is het volgende etentje van de babygroep Surinaams!!! -
20 Oktober 2010 - 16:54
Erika :
Hey Betty,
Nu gaat het echt gebeuren!Wat voor een uitdaging ga je nu aan. Een uitdaging die je veel ervaringen en indrukken zal opleveren. Een uitdaging die je misschien zal bijblijven maar die niemand van je zal kunnen afpakken. Een uitdaging die je een andere kijk op de gezondheidszorg zal geven.
Meid,ga er voor en ik volg je! -
20 Oktober 2010 - 17:17
Monique:
Spannend! Maar o zo leuk! Ik ga je volgen, heel veel plezier, succes en geniet ervan!!
Monique -
20 Oktober 2010 - 18:06
Jose:
Hee Betty,
Toppie toppie om deze studiereis te doen! Ik ga mij zeker aanmelden om je verslagen te lezen! Succes, hou vol maar zeker ook genieten!!
20 Oktober 2010 - 18:13
Aletta:
Dag Betty,
Goede reis!
Ik wens je veel leerervaring toe!
En geniet van de reis en de omgeving!
Tot in november!
Groet
Aletta -
20 Oktober 2010 - 18:46
Anneke:
Hoi Betty,
Wat leuk dat we zo een beetje met je mee kunnen genieten. Veel succes bij de laatste voorbereidingen. Een goede tijd in Suriname gewenst!
groetjes, Anneke -
20 Oktober 2010 - 18:52
Angelique:
Ha Betty, je site ziet er professioneel uit :-) en ben heel benieuwd naar je ervaringen. Heel veel leerzaam plezier. PS ik zag wel dat je eerst nog ff ruilen moet voor je presentatie... Groet Angelique -
20 Oktober 2010 - 20:38
Hanneke En Paul:
Ha die Betty, een hele goede reis. Sterkte en we hopen dat je er erg van gaat genieten. Groeten Paul en Hanneke -
20 Oktober 2010 - 20:59
Anita Wildeboer:
Heel veel succes!!!! Geniet er vooral van. Laat veel over je komen en geef het later een plekje..je maake er wat van, zo ken ik je wel.
Groetjes -
20 Oktober 2010 - 21:32
Inge :
Ha die Betty,
Veel succes en plezier enne.. de Fractie wil ook wel op studiereis!!! Kijk maar wat je kan regelen en veel plezier met remy -
20 Oktober 2010 - 22:11
Margreet:
Heej Betty,
Wat leuk te lezen. Wat ga je precies doen? En hoelang blijf je weg? (toch wel langer dan die 2 weken neem ik aan?!)
Alle goeds! Margreet -
21 Oktober 2010 - 08:00
Marrie:
Ha Betty!!
Leuk deze site! Ben benieuwd naar je verhalen. Heel veel succes met voorbereiden en als ik je vrijdag niet meer zie, alvast een hele fijne en leerzame reis toegewenst.
Groetjes Marrie -
21 Oktober 2010 - 08:14
Ada :
Veel plezier Betty!! Maak er iets moois van. Hard werken zal vanzelf wel gaan, vergeet niet te genieten! -
21 Oktober 2010 - 08:36
Thom En Ruud:
Hé Betty,
Heel veel plezier in Suriname, wordt niet al te zenuwachtig en geniet ervan ! :)
Pas op in de jungle .... -
21 Oktober 2010 - 09:13
Trudy:
Ha Betty
Hoop dat je een geweldige tijd hebt daar. Het is in ieder geval een hele ervaring. Leuk!
groetjes
Trudy -
21 Oktober 2010 - 10:21
Anja :
Het voorbereiden is al spannend, de activiteiten straks helemaal.
Veel reis en "studeer"plezier -
21 Oktober 2010 - 11:07
Loes:
Wees gerust, je hebt het allemaal voor elkaar! Zo niet, dan los je het gewoon ter plekke op.
Vertrouw op jezelf en ga ervoor! Enne, vergeet niet om ook nog wat foto's te maken en om een datarecorder mee te nemen (hoef je niet alles op te schrijven of te onthouden).
Hele goeie en inspirerende reis toegewenst. Liefs, Loes -
21 Oktober 2010 - 19:30
Michel:
Betty,
goed bezig!
De voorbereiding is zo goed als klaar. Ik wens je vooral veel plezier in het verre Zuid Amerika! Geniet van de periode daar (en houd ons op de hoogte).
Ik zal je op de hoogte houden van de verwikkelingen in ons team en hoe wij het doen in de competitie!
groetjes,
Michel -
23 Oktober 2010 - 09:20
Coby:
He Betty,
leuk die site.
Ga er vooral van GENIETEN!
groetjes coby -
23 Oktober 2010 - 09:50
Gerda:
Hoi Betty,
Een hele goede en leerzame reis.Ondanks dat je in Suriname hard moet werken, hoop ik dat er ook tijd is om van het mooie land te genieten. Leuk deze site, ik zal er regelmatig op lezen.Groetjes Gerda -
23 Oktober 2010 - 09:57
De Flipjes:
Hoi Betty,
De laatste dag voor je vertrek, spannend hoor! We waren eigenlijk van plan om je morgen uit te komen zwaaien, maar dat lukt niet. We wensen je een hele goede reis, pas goed op je zelf en geniet ervan! We houden je in de gaten.
Dikke knuffel,
Hans, Lisette, Stefan en Karen. -
23 Oktober 2010 - 20:54
Marijke Ter Beek:
Goede reis en have fun!! Liefs, Marijke -
24 Oktober 2010 - 13:46
Dorothy:
Hoi Betty,
Leuk dat je ons op deze wijze op de hoogte houdt. Ik wens je heel veel plezier toe en hoop dat je een leerzame, leuke studiereis zal hebben!
warme groetjes,
Dorothy -
24 Oktober 2010 - 20:47
Jeanny:
heel veel succes en ik hoop je gauw te horen